Miikka Korpiranta 158, Helsingin vaalipiiri (KD), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
158Miikka Korpiranta (KD)KKK
1. Ilmailuharrastus ei saa olla epäoikeudenmukaisessa asemassa suhteessa muihin harrastuksiin. Valtion pitää lisäksi turvata myös ei-kaupallinen lentoliikenne.
2. Tämä on myös puolustuspoliittisesti tärkeä kysymys, johon täytyy olla valmis korvaava ratkaisu ennen lentoasemien sulkemista. Eikä asiaa voi perustella pelkillä päästökysymyksillä, koska rakentamisesta tulee myös valtavia päästöjä ja lentokoneiden tekniikka kehittyy jatkuvasti tasaisella vauhdilla.
3. Ajoin teemaa jo kuntavaaleissa eikä kantani ole lainkaan muuttunut. Lisäksi Malmin lentoaseman alueella on oma ekosysteeminsä, mm. liito-oravia ja lepakoita, joille aidattu alue tarjoaa myös omanlaisensa rauhan sekä ravinnon. http://www.blogbank.fi/tuacasa/2019/02/17/siksi-malmin-lentokentta-haiskahtaa/
Ammatti: teologian ylioppilas (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
vaalit.kd.fi/2019/nayta/7545/

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan