Erika Keski-Korhonen 281, Helsingin vaalipiiri (NYT), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
281Erika Keski-Korhonen (NYT)KKK
1.
2. Myös ympäristövaikutusarviointi tulee tehdä ja huomioida päätöksentekoprosessissa.
3. Asun Malmilla ja olen sitä mieltä että Malmin kentän kaavoitusalueella on myös muuta uniikinomaista harrastetoimintaa, minkä siirtäminen toisiin tiloihin olisi kohtuutonta ja kallista. Ilmailutoiminnan jatkumisen puolesta on kerätty adresseja, kansalaisaloite ja nyt kuntalaisaloite, mikä osoittaa jo sen, että taustalla on vahva tahto säilyttää ilmailutoiminta Malmilla. Kunnostaminen tulee huomattavasti edullisemmaksi ja ympäristöystävällisemmäksi kuin purkaminen.
Ammatti: turvatarkastaja (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
erikakeskikorhonen.fi

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan