Jalo Takala 274, Helsingin vaalipiiri (NYT), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
274Jalo Takala (NYT)KKK
1. On aivan selvää, että pienilmailustrategia pitää laatia ja niin, että Malmin lentokenttä säilytetään.
2. Kansantahto pitää huomioida lentopaikkoja suljettaessa. Mikäli joku paikka on kovasti tappiollista, niin voi harkita sulkemista sen jälkeen kun homma on perusteellisesti käyty läpi.
3. Olisi järjetöntä lakkauttaa Malmin lentokenttä. Asuntorakentaminen maksaisi liikaa alueeelle. Paalutus n. 30 - 40 m pitkät betonipaalut ja saastuneen maan puhdistaminen tulisi vaikuttamaan asuntojen hintaa nostavasti n. 1500,00 - 2000,00 € asuntoM2:lle. Sen lisäksi talojen ulkopuoliset savimaat painuvat n. 2 - 5 cm/vuosi, kuten myös tiet alueella ja sekin maksaisi asunnon omistajille ja kaupungille maltaita. Järjetön paikka asuntorakentamiselle. On järki hukassa niillä kavereilla, jotka edes haaveilevat Malmin lentokentän lopettamista. Helsinki voi laskea veroäyriä 0.5 centtiä ja Malmi säilytetään.
Ammatti: rakennusneuvos, yrittäjä (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
Facebook: Jalo Takala Eduskuntaan , Instagram: Jalo Takala

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan