Kimmo Kuusiranta 272, Helsingin vaalipiiri (NYT), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
272Kimmo Kuusiranta (NYT)KKK
1. Jos Suomi haluaa pääkaupunkinsa Helsingin, metropoliksi, niin se vaatii myös toisen lentokentän. Malmin kenttä on jo valmis, ja infra on valmis. Suomen valtio ja eduskunta, heillä pitää olla määräysvalta Helsingin ilmailun suhteen. Helsingin kaupungin valtuuston pitää olla mukana laatimassa pienilmailustrategiaa. Pienilmailuun kuuluu tulevaisuudessakin Malmi ja esim. dronet, ja niitä ei voida lennättää pitkiä matkoja esim keskustaan eikä niitä voida lennättää HKI-Vantaan kentällä.
2. Ei todellakaan. Suomessa ja varsinkin viiden kilometrin säteellä kentästä on ihan tarpeeksi peltoa mihin rakentaa!
3. Eduskunnan pitää saada päättää mikä on kentän kohtalo. Ei kaupunginvaltuusto. Minä olen vuodesta 1974 asunut kentän vieressä, eri paikoissa mutta vieressä. Taistelen loppuun saakka kentän puolesta, vaikka kettingeillä. Sodassa jo se yritettiin tuhota, ei onnistuttu. Kaupunki ei sitä saa tuhota.
Ammatti: myyntijohtaja (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
www.youtube.com/channel/UCatUK5XxEfWQq_lDpAM2wxA

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan