Noora Juvonen 250, Helsingin vaalipiiri (KESK), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
250Noora Juvonen (KESK)KKK
1. On tärkeää, että koko maata kattava strategia laaditaan ja siinä tarkastellaan mm. ilmailualan koulutusta.
2. Arvioinnissa pitää huomioida ilmailualan näkökulma, mutta myös muita vaikutuksia kuten ympäristöön, vapaa-aikaan sekä kaupunkikulttuuriin liittyvät seikat.
3. Malmin lentokenttä tulee säilyttää edellä mainituista syistä. En kannata rakentamista Malmin lentokentän alueelle, koska siinä piilee suuria riskejä: maan vajoaminen, maaperän tutkimustulokset - sulfidisavi, taloudellisesti kallis maaperän paalutustyö, Longinojan taimenpuro ja vaikutukset sen eliöstölle. Myös kulttuuri- ja rakennuperinnölliset seikat on vielä arvioitava hu
Ammatti: myynti- ja markkinointipäällikkö, yhteiskuntatieteiden maisteri (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
www.noorajuvonen.fi

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan