Gunvor Brettschneider 181, Helsingin vaalipiiri (RKP), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
181Gunvor Brettschneider (RKP)KKK
1.
2. Olen ihan samaa mieltä! Malmin lentokentän kohdalla ei olla arviotu miten sen sulkeminen vaikuttaa koko valtakuntaan. Joskus monta vuotta sitten kun kesksuelu Malmin kentän sulkemisesta alkoi etsittiin uusia sopivia paikkoja vastaavanlaisen kentän perustamista varten. Nyt ei ole ainakaan julkisuudessa moneen vuoteen edes keskustelut siitä. On erittäin tärkeätä että Helsingissä on olemassa toinen viahtoehtoinen lentokenttä siltä varalta että "päälentokentälle" sattuu jotain niin ettei sitä voi käyttää.
3. Katso vastaus edelliseen kysymykseen. Ollessani ensin 12 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettuna ja vuosin 2012-2016 varsinaisena valtuutettuna vastustin monella tavalla (äänestyksissä, puheenvuoroissa, keskusteluissa) Malmin lentokentän sulkemista. Kävimme myös RKP:n valtuustoryhmän kanssa Malmin lentokentällä "tutustumiskäynnillä" joka sai minut vielä enmmän vakuutuneeksi siihen että on erittäin lyhytnäköista ja haitallista sulkea hyvin toimivaa ja hyvin tarpeellista lentokenttää. Koko Rkp:n valtuustoryhmähän vastusti voimakkaasti kentän sulkemista kaikkina näinä vuosina kun asia on käsitelty valtuustossa.
Ammatti: magister i samhällsvetenskaper, yhteiskuntatieteiden maisteri (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
riksdagsval.sfp.fi/fi/ehdokkaat/brettschneider-gunvor

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan