Pia Kopra 103, Helsingin vaalipiiri (PS), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
103Pia Kopra (PS)KKK
1. Ilmailun tulevaisuuden mahdollisuudet on varmistettava ja pidettävä huolta, ettei yleisilmailu vähene. Pienilmailu on tärkeä maalle. Tulevaisuudessa liikkuminen on murroksessa ja lentäminen yhä tärkeämpää. Lentäjien saatavuus on turvattava.
2. Valtakunnallisten vaikutusten perusteellinen arviointi on aivan välttämätön.
3. Perussuomalaiset ovat johdonmukaisesti puolustaneet Malmin kentän säilyttämistä. Viimeksi PS esitti eduskunnassa 20.3.2018, että kansalaisaloite Lex Malmi hyväksytään. Esitys olisi normaalin käytännön mukaisesti pitänyt mennä äänestykseen. Keskustalainen varapuhemies päätti kuitenkin hyvin yllättäen, ettei siitä voi äänestää. Perin outoa.
Ammatti: kansanedustajan avustaja, kielikouluttaja (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
www.piakopra.fi

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan