Marko Ekqvist 97, Helsingin vaalipiiri (PS), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
97Marko Ekqvist (PS)KKK
1. Pienilmailustrategian avulla saadaan koordinoitua tähän liittyvät toiminnot valtakunnallisesti. Olen ehdottomasti tämän asian kannalla.
2. Selvityksissä tulee ottaa laajasti huomioon tulevaisuuden liikenne, liikkumismuodot ja uudet teknologiat. Lyhytjänteinen politiikka johtaa huonoon lopputulokseen, kuten olemme kaikissa aiempien hallitusten toimissa nähneet.
3. Kansallisesti merkittävän asian ollessa kysymyksessä on ehdottoman tärkeää, että siitä päättää Eduskunta. Tulevana kansanedustajana ja nyt ehdokkaan teen töitä hartiavoimin, jotta asia saa riittävästi huomiota myös mediassa. https://twitter.com/MarkoTJEkqvist/status/1113076368365875200
Ammatti: diplomi-insinööri, tekoälytutkija (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
vaalit.ekqvist.fi/

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan