Mira-Veera Auer 5, Helsingin vaalipiiri (VAS), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
5Mira-Veera Auer (VAS)KKK
1. Pienilmailustrategia mahdollistaisi pienlentotoiminnan mahdollisuuksien ja edellytysten turvaamisen.
2. Arvioinnit ja selvitykset antaa luotettavaa tietoa miten olisi viisasta toimia.
3. Asia on minulle läheinen sillä asun kentän läheisyydessä Jakomäessä. Kentästä tehtäviin selvityksiin on syytä perehtyä huolellisesti. En kuitenkaan ole valmis tekemään asiasta hallituksessa olo kysymystä sillä tulemme tarvitsemaan tulevalla hallituskaudella suuria uudistuksia sosiaaliturvaan ja pienituloisten asemaan. Tarvitsemme perustulon, aktiivimallin kumoamisen. Tarvitsemme nollasopimusten kieltämisen ja on tehtävä ankarasti toimia köyhyyden poistamiseksi. Jotta näitä tavotteita saavutetaan, on Vasemmistoliiton oltava hallituksessa.
Ammatti: ylioppilas, myyjä (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
vasemmisto.fi/ehdokas/miraveeraauer/

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan