Sebastian Mäki 166, Varsinais-Suomen vaalipiiri (PIR), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
166Sebastian Mäki (PIR)KKK
1. Olen kerännyt riittävästi kokemusta näköalattoman ajattelun seuraamisesta tunnistaakseni hetkiä, jolloin yksinkertaisten mielten tahtoa pitää hillitä. Se, mitä nyt osaamme hyödyntää on vain hiekan jyvä universumissa suhteessa siihen, mitä resursseja hyödyntävät ajattelevat ihmiset kykenevät tuottamaan seuraavalle sukupolvelle.
2. Mitään päätöksiä ei saa tehdä ilman ymmärrystä vaikutuksista.
3. Vapaa toiminta kykenee välittömän voiton tavoittelun ulkopuolelle jäämisen vuoksi keskittymään syvempään merkitykseen. Siksi pitää olla tiloja, jotka herättävät ajattelua ja visioita tulevaisuudesta.
Ammatti: ohjelmistosuunnittelija (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
sebastianmki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/sebastianmki

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan