Jan Österlund 490, Uudenmaan vaalipiiri (Nyt), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
490Jan Österlund (Nyt)KKK
1. Pienilmailustrategia on välttämätön tässä sähköisen lentämisen murrovaiheessa, jotta emme menetä merkittävää tilaisuuttamme olle mukana kehittämässä tätä.
2. Tämä on juuri näin- Lentokenttä ei ole vain alueellinen toimija, vaan sillä on aina vaikutusta koko maahan.
3. Ehdottomasti juuri näin. Helsinki-Vantaa ei ole mitenkään edes etäinen optio tällaiselle liikenteelle. Malmi on täysin valmis infrastuktuuriltaan ja kentällä on jo nyt vireää toimintaa. Malmi lisäksi sijaitsee logistisesti erinomaisella paikalla, mikäli uudenmuotoinen siviili-, kuin ammattimainen joukkoliikenteen tyyppinen pienilmailu saa tuultaan alle. Olisi katastrofi valtakunnallisesti, jos kenttä tuhottaisiin. Tätä ei voi missään nimessä sallia, vaan tulee estää kaikin keinoin. Museovoraston lausunnot Suomen rakennusperinnö suojelemiseksi täytyy ottaa vakavasti.
Ammatti: insinööri AMK, tietohallintopäällikkö (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
www.facebook.com/janosterlundliikenyt/

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan