Kevin Servin 71, Uudenmaan vaalipiiri (PS), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
71Kevin Servin (PS)KKK
1. Näkisin, että strategiset linjaukset pienilmailun osalta saattaisivat olla merkityksellisiä lentotoimintojen järkevän toiminnan takaamiseksi.
2. Lentoasemien merkitystä ei voi väheksyä ja niiden sijainnilla on suuri merkitys niitä hyödyntävien tahojen kannalta. Esimerkiksi liikelennot ja ensihoitokopterit on sijoitettava asutuksen välittömään läheisyyteen.
3. Malmin kentän lopettamisessa ei ole mitään järkiperustetta, kyseessä on ainoastaan punavihreiden puolueiden käymä "sota" lentoliikennettä vastaan. Aluetta ei tarvita asuinkäyttöön, rakennusmaata on pilvin pimein muuallakin. Rakennusmaana alue on muutenkin huono, savivelliä oleva pohja vaatii älyttömän hintaiset paalutukset koko alueen rakentamisen osalta.
Ammatti: yhdistelmäajoneuvonkuljettaja (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
www.kevinservin.fi/

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan