Kai-Ari Lundell 62, Uudenmaan vaalipiiri (PS), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
62Kai-Ari Lundell (PS)KKK
1. Pitää muistaa, että ilmailu perustuu myös kehittyvään teknologiaan. Voi olla, että pienilmailu tulevaisuudessa on yksi merkittävimmistä liikkumistavoistamme. Siksi me tarvitsemme kunnollisen pienilmailustrategian.
2. Suomi on laajaan asuttu maa, lentämällä pääsee nopeasti paikasta paikkaan.
3. Malmin lentokenttä on ehdottomasti säilytettävä. Lähes jokaisessa eurooppalaisessa suuressa kaupungissa on kakkos- tai lähellä keskusta oleva kenttä. Sitä paitsi Malmin lentokenttä on historiallinen kokonaisuus, jolla on kulttuurihistoriallista merkitystä.
Ammatti: luokanopettaja (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
kaiarilundell.blogspot.com

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan