Henna Kajava 50, Uudenmaan vaalipiiri (PS), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
50Henna Kajava (PS)KKK
1. Suomen tulisi tosiaan pyrkiä olemaan edistyksellisimpien maiden joukossa teknologian kehitykseen liittyvässä kehitys- ja strategiatoiminnassa, eikä laahata muiden perässä.
2. Tässä pitäisi ottaa vieläpä huomioon - ei vain valtakunnalliset - vaan koko Euroopan laajuiset vaikutukset, koska Malmin lentokenttä on koko Euroopan laajuisesti historiallisesti tärkeimpiä ja parhaiten säilynyt vanha lentokenttä osaamiskeskuksineen. Malmin lentokenttää on varmaan ehdotettu Unescon maailmanperintökohteeksi? Tässä suojeluhankkeessa tulisi hakea tukea Euroopan laajuisesti ilmailuharrastajilta ja alan ammattilaisilta, jos ei ole jo haettu.
3. Asuntorakentaminen ei saa koskaan ajaa tärkeydessä arvokkaiden historiallisten ja luontokohteiden edelle! Halukkaita ihmisiä maailmassa riittää satoja miljoonia, jotka olisivat valmiita muuttamaan Suomeen heille ilmaiseksi tarjottuihin asuntoihin. Näin asuntorakentamisen tarpeelle ei joka tapauksessa ole näkyvissä loppua, jos nykyistä lepsua maahanmuuttopolitiikkaa jatketaan. Kansallisesti arvokkaita asioita maassamme tämä rajojemme ulkopuolelta vyöryvä kehitys ei saa uhata.
Ammatti: filosofian maisteri, opettaja (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
www.hennakajava.fi

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan