Pasi Huuhtanen 48, Uudenmaan vaalipiiri (PS), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
48Pasi Huuhtanen (PS)KKK
1. Olen lentokoneentarkastajan poika eli ilmailuala on itselleni kovin tuttu. Pienilmailustrategian laatiminen kannatettava ajatus.
2. On käsittämätöntä, että Helsinki yrittää olemassaolevien lakien vastaisesti määrätä ruuhkamaksuja autoille ja koko maata koskevassa Malmin lentokenttä asiassa sulkea kentän ja rakentaa suon päälle asuntoja. Rakentamiskustannukset paalutustarpeen osalta valtavat ja haitat ilmailulle merkittävät.
3. Nykyinen lainsäädäntö ikävä kyllä antaa Helsingin kuntapäättäjille ja virkamiehille ylisuuren vallan kaavoituksen avulla päättää valtiotason asioista. On korkea aika palauttaa parlamentaarinen päätöksenteko sinne minne se kuuluu eli eduskunnalle.
Ammatti: rakennusmestari, yrittäjä (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)
www.facebook.com/huuhtanenpasi

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan