Leidi Kujanpää 71, Hämeen vaalipiiri (PIR), Malmivaalit 2019

Valitse vaalipiiri: HelsinkiUusimaaVarsinais-SuomiSatakuntaAhvenanmaaHämePirkanmaaKaakkois-SuomiSavo-KarjalaVaasaKeski-SuomiOuluLappi

Kysymykset vaalikoneessa

  1. Koska Suomen valtiolla ei ole pienilmailustrategiaa, sellainen pitää laatia viipymättä.
  2. Suomessa lentoasemia tai muita lentopaikkoja ei saa sulkea ilman valtakunnallisten vaikutusten perusteellista arviointia.
  3. Suomen pääkaupunki tarvitsee oman kentän aikatauluttamattomalle liikenteelle, ilmailun tulevien muotojen kehitykselle ja kotimaiselle ilmailualan koulutukselle. Jos asia tulee Eduskunnan päätettäväksi, tulee sen varmistaa Helsinki-Malmin lentoaseman ilmailutoiminnan jatkuminen.

Vastausvaihtoehdot (K)yllä • (E)i • (T)yhjä

Numero Nimi 1. 2. 3.
71Leidi Kujanpää (PIR)KKK
1. Henkilökohtaisesti uskon, että kuten muissakin polttoainetta vaativissa liikkumis- ja työmuodoissa, myös ilmailussa pitäisi pystyä huomioimaan mahdollisuus biokaasun hyödyntämismahdollisuuksiin. Tähän tähtäämisen kirjaaminen Suomen pienilmailustategiaan on askel kohti päästöttömämpää Suomea.
2. Laaja tutkimustyö ennen suuria toimenpiteitä on kaikissa töissä tärkeässä asemassa, koska esivalmistelemattomien urakoiden aiheuttamat potentiaaliset vahingot voivat olla kalliita, niin taloudellisesti kuin ympäristön tuhoutumisen kannalta, korjata.
3. Lähtökohtaisesti olen itse samaa mieltä, tosin lentoliikenteen toiminnan muuttaminen nykypäiväiseksi kulutuksen ja energiankäytön osalta sekä laajemman käyttöasteen varmentaminen esimerkiksi drone-lennokkien laajemmalla hyödyntämisellä (esimerkiksi tavarantoimitus ja automatisoitu pikakirje) on oltava vahvassa asemassa lentokentän käytön suunnittelussa.
Ammatti: insinööriopiskelija (tieto vaalit.fi järjestelmästä tai ehdokkaalta)

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Facebookissa

Jaa tämän ehdokkaan vastaus Twitterissä

Palaa listaan