Tuulikki Vuorinen

KD, Kyllä ✅, Kyllä ✅
1062
 

Sitoudutko edistämään Malmin lentoaseman säilyttämistä ilmailukäytössä valtuustotyössäsi?

 
Kyllä
 
Ympäristön ja luonnon kannalta kestävää rakentamisen tasoa ja vauhtia tulee arvioida kriittisesti. Mitä enemmän tavoittelemme rakentamista, sitä kovemmat paineet kohdistuvat asukkaille tärkeisiin luonto- ja virkistysalueisiin sekä kulttuuriympäristöihin. Asuinalueen lähiluonnon hyvinvointivaikutukset ovat kiistattomia. Mielestäni kaupunginosien omaleimaisuus tulee huomioida nykyistä paremmin päätöksenteossa, kuten kulttuurisesti arvokas Malmin lentokenttä ja sen toiminnan säilyttäminen ilmailukäytössä myös tuleville sukupolvillepolville.
 

Sitoudutko kannattamaan kunnallisen, neuvoa-antavan kansanäänestyksen järjestämistä, jos lain edellyttämä määrä kuntalaisia kannattaa asiaa?

 
Kyllä
 
Sitoudun kannattamaan kunnallisen, neuvoa-antavan kansanäänestyksen järjestämistä, jos lain edellyttämä määrä kuntalaisia kannattaa asiaa. Mielestäni demokraattisessa päätöksenteossa tulee kuulla alueen asukkaita, jotta kaupunginosien omaleimaisuus tulee huomioiduksi nykyistä paremmin. Malmin lentokenttä ja sen toiminnan säilyttäminen ilmailukäytössä on minulle tapanilalaisena myös identiteettikysymys.