Tapio Klemetti

KOK, Kyllä ✅, Kyllä ✅
290
 

Sitoudutko edistämään Malmin lentoaseman säilyttämistä ilmailukäytössä valtuustotyössäsi?

 
Kyllä
 
Sähköinen lentäminen tulee entisestään lisäämään pienille ja keskisuurille koneille sopivien kaupunkikenttien tarpeellisuutta. Malmin lentoasema on kulttuurihistoriallisesti arvokas paikka ja sitä ympäröivien niittyjen rikas kasvillisuus ja pieneläimistö ovat ehdottomasti suojelun ja varjelun arvoisia. Helsingissä on paljon hyviä rakennuspaikkoja asunnoille. Malmin lentoasemaa ei tarvitse uhrata asuntorakentamiselle. Säilyttämällä Malmin lentoasema ilmailukäytössä Helsinki kehittyy monipuolisena, elävänä ja ekologisena kaupunkina.
 

Sitoudutko kannattamaan kunnallisen, neuvoa-antavan kansanäänestyksen järjestämistä, jos lain edellyttämä määrä kuntalaisia kannattaa asiaa?

 
Kyllä
 
Asukkaiden mielipiteiden kuuntelemista ei pidä pelätä. Päinvastoin asukkaiden mielipiteiden kuuntelemista tulee edistää kaikin tavoin, kuten esim. isoissa asioissa järjestämällä neuvoa-antavia kansanäänestyksiä. Malmin lentoaseman säilyttäminen ilmailukäytössä on juuri oikean tyyppinen ja oikean kokoluokan asia, josta voisi ja kannattaisi järjestää neuvoa-antava kansanäänestys.