Sami Niikko

PS, Kyllä ✅, Kyllä ✅
446
 

Sitoudutko edistämään Malmin lentoaseman säilyttämistä ilmailukäytössä valtuustotyössäsi?

 
Kyllä
 
Ehdotus Malmin kentän lopettamisesta sekä asuinalueen rakentamisesta rakennuskelvottoman maapohjan päälle olisi seurauksiltaan hyvin vahingollinen kaupungin taloudelle, ilmailutoiminnalle sekä luonnolle. Olisi vastuutonta rakentaa asuinalue maapohjalle, jolle se ei sovellu. Alue ei olisi asuinalueena vetovoimainen, eikä taloudellisesti kannattava toteuttaa. Helsingissä on paljon muita alueita minne voi rakentaa. Jos rakentaminen on pakko toteuttaa lähellä kantakaupunkia, niin olisi järkevämpää esimerkiksi siirtää yksi tai useampi siirtolapuutarha kaupungin reuna-alueelle, jolloin saadaan aikaiseksi paljon tehokkaampaa rakentamista.
 

Sitoudutko kannattamaan kunnallisen, neuvoa-antavan kansanäänestyksen järjestämistä, jos lain edellyttämä määrä kuntalaisia kannattaa asiaa?

 
Kyllä
 
Malmin lentokenttä, toiminta ja sen ympärillä olevat luontoarvot on suojeltava. Kokonaisuus on korvaamaton. Malmin lentokentän maapohja ei sovellu asuinrakentamiselle (Maapohjan runsas rikkipitoisuus syövyttäisi paalutuksen).