Nina J. Hedkrok

LIIK, Kyllä ✅, Kyllä ✅
902
 

Sitoudutko edistämään Malmin lentoaseman säilyttämistä ilmailukäytössä valtuustotyössäsi?

 
Kyllä
 
Helsinki on pääkaupunki ja silsi täällä Suomen puolustuksen vuoksi pitää olla oma lentokenttä. Kenttä on Suomen suurin lentäjien koulutuskenttä joten säilyttäminen on tärkeä lentokoulutuksen kannalta. Lisäksi Malmilla toimii etsintä-ja pelastustoiminta sekä lukuisia muita harrasteykdiköitä kuten laskuvarjokerhot. Malmin kentällä on työllistävä vaikutus. Malmin kenttä on kulttuurihistoriallisesti arvokas ja syntyperäisenä Stadilaisena sen säilyttäminen on minulle sydänen asia. Asuinalueen rakentaminen Malmin saastuneelle suomaaperälle tulisi kohtuuttoman kalliiksi. Malmin lentokentän ainutlaatuisella ulkoilualueella lentävät ja pesivät myös liito-oravat joille puusto on elintärkeä joten luonnonsuojelun aspekti otettava myös huomioon. Syitä on lukuisia miksi kenttä pitäisi säilyttää ä. Puolustin kentän säilyttämistä jo vuonna 2004 kun alkekirjoitin addressin.
 

Sitoudutko kannattamaan kunnallisen, neuvoa-antavan kansanäänestyksen järjestämistä, jos lain edellyttämä määrä kuntalaisia kannattaa asiaa?

 
Kyllä
 
Valtuustossa tekisin kaikkeni sen eteen että saisin muut ymmärtämään kentän säilyttämisen tärkeyden ja kalliin asunto-alueen puhdistus- ja paalutustyön älyttömyyden ja rakentamisen järkevän siirtämisen muualle kuin Malmin kentän alueelle. Helsingissä kyllä maata riittää muuallakin.