Antti Rahkola

LIIK, Kyllä ✅, Kyllä ✅
931
 

Sitoudutko edistämään Malmin lentoaseman säilyttämistä ilmailukäytössä valtuustotyössäsi?

 
Kyllä
 
Malmin lentokenttää tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa, koska: - se synnyttää tulevaisuudessa valtavasti potentiaalista liiketoimintaa kaikenlaiselle lentotoiminnalle (esim. liikelennot ja ns. bussiliikenne - n. 1 h lennoille lähimaihin ja suomen sisällä, drone pakettilähettitoiminnot, ns. uberlentotaksitoiminnot, koulutustoiminta, harrastustoiminta jne... Näiden ansiosta tuo mukaanaan valtavasti erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia monenlaisille yrityksille, jotka ovat suoraan tai välillisesti hyötyvät ko. toiminnoista liiketoimissaan. - Malmin lentokentän ympärys alueelle ja naapuri kaupunginosiin voidaan täydennysrakentaa vielä paljon ja se myöskin mahdollistaa tuhansien edelleen tuhansien uusien asukkaiden tulon alueelle. Lisäksi alueelle mahtuu täydentämään esim. uusia virkistyspaikkoja, hotelleja ja kauppakeskuksen, uusi yrityskeskittymiä jne. - Malmin lentotoiminta pitää sisällään lukuisia muita tärkeitä asioita: lentokoulutus, ilmailuharrastus, tapahtumatoiminta jne. - Malmin lentokenttä alue on rikas luontokohde ja korvaamaton - Malmi on keskeisellä paikalla ja liikenteen suorassa solmukohdassa, joka mahdollistaa monien asioiden hyödyntämisen lentokentän toiminnassa ja sen vaikutuksen myötä tulleissa uusissa toimissa. Ohessa vielä lyhyesti puolustuspuhe: Kaupunki kehittyy niin hyvin kun sen annetaan kehittyä. Isoja päätöksiä kehityssuunnista on tehty esimerkiksi Malmin lentokentälle rakentamisesta. Tämä on suuri virhe, koska kaikenlaisten lentotoimintojen kasvu on tulevaisuudessa selviö ja Malmi on sijainniltaan siihen ylivertainen. Uudet tekniikat mahdolistavat lukuisia uusia tapoja hyödyntää kenttää ja luoda valtavan monipuolisen liiketoimintaympäristön Malmin lentokenttäalueen ympärille. Tämän vuoksi Malmin Lentokentälle rakentamisen päätös tulee purkaa ja luoda Malmin kentälle edellytykset kasvamaan uudeksi liiketoiminnan moottoriksi.
 

Sitoudutko kannattamaan kunnallisen, neuvoa-antavan kansanäänestyksen järjestämistä, jos lain edellyttämä määrä kuntalaisia kannattaa asiaa?

 
Kyllä
 
Kannatan neuvoa-antavaa kansanäänestystä. Asiaan mikäli ei muuta toimivaa ratkaisua Malmin Lentokentän toiminnan jatkumiseksi ole, niin päätös jatkosta on annettava kuntalaisille.