Ann-Kristin Nummelin

RKP, Kyllä ✅, Kyllä ✅
718
 

Sitoudutko edistämään Malmin lentoaseman säilyttämistä ilmailukäytössä valtuustotyössäsi?

 
Kyllä
 
Malmin lentokenttä on säilytettävä koska Helsinki tarvitsee pienlentokonekentän tulevia sähkökäyttöisiä päästöttömiä pienkoneita varten. Säilyttämällä Malmin lentokenttä pienkonetoimintaa varten säästymme tulevaisuudessa sellaisen rakentamisessa. Nyt tarvitsee vain kiitorataa huoltaa. Malmin lentokenttä on lisäksi historiallisesti mittaamattoman arvokas. Olen hyvin pettynyt Museoviraston kielteiseen päätökseen. Malmin lentokenttä ei sovellu uudisrakentamiseen eikä festareille. Kulkuyhteydet suurelle joukolle ovat olemattomat. Uudisrakentamiselle löytyy varmasti parempia vaihtoehtoja, joissa ei ole Malmin lentokentän heikkoa maaperää. Malmin lentokentällä on pitkänmatkan ainutlaatuista elävää harrastustoimintaa. Malmin lentokentällä on yrityksiä, joita pitää kannattaa ja tukea. Malmin lentokenttää ei saa hävittää!
 

Sitoudutko kannattamaan kunnallisen, neuvoa-antavan kansanäänestyksen järjestämistä, jos lain edellyttämä määrä kuntalaisia kannattaa asiaa?

 
Kyllä
 
Neuvoa-antava äänestys ei ole päätös. Helsinkiin on muuttanut suuri joukko ulkopaikkakuntalaisia, joille historiallinen arvo ei merkitse mitään. Tästä tämä Jokeri-raide on hyvä esimerkki. Siksi olen hieman skeptinen neuvoa-antavan äänestyksen suhteen. On silkka tyhmyyttä hävittää sellaista toimivaa mitä tarvitsemme tulevaisuudessa. Malmin lentokenttää ei saa hävitetä.