0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Malmivaalit 2019 yleisökysely

Kyselyn järjestää Malmin lentoaseman ystävät ry

 

Malmin lentokentän kohtalo on monellakin tavalla merkittävä asia sekä kunnallisesti että ylikunnallisesti ja se on yksi viime vuosikymmeninä pisimpään kiistanalaisena olleista päätöksenteon kohteista. Koska Malmin lentoaseman kohtalo saattaa vielä päätyä eduskunnan käsiteltäväksi, haluaa Malmin lentoaseman ystävät ry auttaa äänestäjiä huomioimaan ehdokkaansa kannan tässä asiassa ennen äänestyspäätöksensä tekemistä.

Haluaisimme painottaa, että kysymys ei ole asuntorakentamisen kyseenalaistamisesta vaan Malmin ilmailutoiminnan tulevaisuudesta. Molemmat ovat yhdistettävissä.

Huom! Tämä on yleisökysely! Tähän tallennettuja vastauksia ei julkaista vaalikoneessa.

Rekisteriseloste

There are 11 questions in this survey.
Tämä kysely on anonyymi.

Tallenne antamistasi kyselyn vastauksista ei sisällä mitään sinua identifioivaa informaatiota, ellei tietty kyselyn kysymys yksiselitteisesti sellaista kysy.

Jos käytit tunnistusavainta päästäksesi vastaamaan kyselyyn, vakuutamme, että kyseistä avainta ei tallenneta vastauksiesi yhteyteen. Sitä hallinnoidaan erillisessä tietokannassa ja päivitettään ainoastaan merkitsemään tietoa oletko vastannut kyselyyn vai et. Ei ole mahdollista yhdistää tunnistusavainta ja kyselyn vastauksia.